Rektör Turgut’tan GAÜN Rektörü Özaydın’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Gaziantep Üniversitesi Rektörlük görevine atanan Prof. Dr. Arif Özaydın’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Gaziantep Üniversitesi Rektörü Özaydın’a yeni görevinde başarı dileklerinde bulunan Rektör Turgut, üniversitelerarası iş birliğinin önemine vurgu yaparken, bu iş birliğinin yeni dönemde çok daha güçlü ve etkin bir şekilde devam etmesini temenni ettiklerini söyledi.

Rektörlük makamında GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Balat’ın da bulunduğu ziyarette, Gaziantep Üniversitesinin büyük bir üniversite olduğuna dikkat çeken Turgut, “Gaziantep Üniversitesinin yeni dönemde yenilikçi, kalite anlayışı yüksek, üniversiteler arası işbirliğinin çok daha ileri seviyede gerçekleştiği bir üniversite olmasını temenni ediyoruz, Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Arif Özaydın ve ekibine yeni görevlerinde muvaffakiyet diliyorum.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özaydın ise, bölge üniversitelerinin ortak çalışma yapma ve projeler oluşturma noktasında birbirlerine destek olmaları gerektiğini vurgulayarak her türlü işbirliğine açık olduklarını ifade etti.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.