Türk Eğitim Sen’den Rektör Turgut’a Öğretmenler Günü Ziyareti

Türk Eğitim Sen Adıyaman Şube Başkanı Şemsettin Ağar, 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’u makamında ziyaret etti.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış, Türk Eğitim Sen Üniversite Temsilcisi Berkan Aksoy ve Sendika Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Samet Zenginoğlu 'nun da yer aldığı ziyarette, Rektör Turgut’un nezdinde tüm öğretmenlerin bu güzel gününü kutlayan Ağar, kendilerini ağırlayan Turgut ve ekibine bir eğitimci olarak şükranlarını sundu.

Ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu ve çok duygulandığını dile getiren Turgut, öğretmenlik mesleğinin kutsiyetine dikkat çekerek fedakarlıklarından ötürü öğretmenlere olan minnettarlığını ifade etti.

Ziyarette, Başkan Ağar tarafından Rektör Turgut’a plaket takdim edildi.