Rektör Turgut, Bölge Üniversitelerinde İncelemelerde Bulundu

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, bölge üniversitelerinin rektörleriyle bir araya geldi.

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'ı makamlarında ziyaret ederek tebrik eden Turgut, bilimsel ve teknik iş birliği konularında da fikir alışverişlerinde bulundu.

Elazığ Fırat Üniversitesi ziyaretinde Fırat Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi ile Fırat Üniversitesi Hastanesinde incelemelerde bulunan Turgut, çalışmaları yerinde gördü.

Misafirperverliklerinden ötürü Prof. Dr. Ahmet Kızılay ve Prof. Dr. Fahrettin Göktaş'a teşekkür eden Turgut, “Bugün bölgemizin iki köklü üniversitesine ziyarette bulunduk. Elazığ Fırat Üniversitesi Rektörlüğü görevine atanan Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Malatya İnönü Üniversitesi Rektörlüğü görevine yeniden atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay hocalarımıza ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunduk. Ayrıca, bilimsel ve teknik iş birliği konularında da fikirlerimizi dile getirdik. Bölgedeki üniversitelerimizin çalışmalarını yerinde görme anlamında verimli bir ziyaret gerçekleştirdiğimize inanıyorum, ev sahipliklerinden ötürü Prof. Dr. Kızılay ve Prof. Dr. Göktaş’a teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.