Kâhta Kaymakamı Koç’tan Rektör Turgut’a İade-i Ziyaret

Kahta Kaymakamı Abdil Koç, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’a iade-i ziyarette bulundu.

Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Aykut Dündar'ın da bulunduğu ziyarette Adıyaman Üniversitesine bağlı Kahta’daki Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi ile Meslek Yüksekokulu değerlendirildi.

Turgut, nazik ziyaretleri dolayısıyla Koç’a teşekkür ederken Adıyaman Üniversitesi olarak Kahta Yerleşkesini çok önemsediklerini ve tarımın bölgede daha da gelişmesinde Kahta’da bulunan Fakültemizin çiftçilerimize ve yöre halkına her türlü desteği vereceğine dikkat çekti. Kaymakam Koç, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Üniversite Kampüsünden ayrıldı.