Rektör Turgut, Malatya Turgut Özal Üniversitesini Ziyaret Etti

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u ziyaret etti.
Rektörlük makamındaki ziyarette, Prof. Dr. Turgut’un eşleri Aysun Turgut hanımefendi de bulundu.
Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyarette, üniversiteler arası işbirliği konusu masaya yatırıldı.
Üniversite olarak, Adıyaman Üniversitesi ile her türlü işbirliğine hazır olduklarının altını çizen Karabulut, Prof. Dr. Mehmet Turgut ve ekibi tarafından hayata geçirilen önemli projeleri yakından takip ettiklerini söyledi.
Karabulut, “Prof. Dr. Mehmet Turgut hocamızın öncülüğünde Adıyaman Üniversitesinin bilimsel çalışmalarını yakından takip ediyor, kendilerini başarılarından ötürü can-ı gönülden kutluyorum. Üniversite olarak Adıyaman Üniversitesi ile her türlü işbirliğine hazır olduğumuzu da belirtmek istiyorum. Nazik ziyaretlerinden ötürü hocamıza ve eşleri Aysun Turgut hanımefendiye teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.
Prof. Dr. Turgut ise, Prof. Dr. Karabulut ve ekibine görevlerinde başarılar dilerken, ev sahipliğinden ötürü teşekkür etti. 
Turgut, “Malatya Turgut Özal Üniversitesinin Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut ile önemli bir ivme kazandığını görüyoruz. Başarılı çalışmaların devamı muhakkak gelecektir. Kendisine görevinde başarılar diliyor, ev sahipliğinden ötürü teşekkür ediyorum.” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.