Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Koyuer Rektör Turgut’u Ziyaret Etti

Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’u ziyaret etti.

Rektörlük makamındaki ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış ve Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Aykut Dündar da bulundu.

Samimi bir ortamda, sohbet havasında geçen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Turgut, Koyuer’e Adıyaman Üniversitesinde gerçekleştirilen ve yakın dönemde hayata geçirilmesi planlanan projeler ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Koyuer ise, Adıyaman Üniversitesinin Prof. Dr. Mehmet Turgut ile birlikte bambaşka bir kimliğe büründüğünü ve yapılan bilimsel çalışmalarla ülke çapında adından sıkça söz ettiren bir eğitim kurumu haline geldiğini vurguladı.

Üniversite onur defterini de imzalayan Koyuer,  Turgut ve ekibine çalışmalarında başarılar dileyerek Üniversiteden ayrıldı.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.