Rektör Turgut’tan Albay Yeşilyurt'a Ziyaret

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, İçişleri Bakanlığının Temmuz 2020 tarihli kararnamesiyle Adıyaman İl Jandarma Komutanlığı görevine atanan Albay Bilgihan Yeşilyurt’a “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Rektör Turgut, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, İl Jandarma Alay Komutanı Yeşilyurt'a yeni görevinde başarılar dileyerek, “Asker ve polisimize dua ve desteğimiz her zamanki gibi devam edecektir. Üstün fedakarlık isteyen mesleklerini ifa etmede hepsine başarılar diliyorum. Allah devletimize zeval vermesin.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt, Turgut ve ekibine çalışmalarında başarılar dileyerek, “Ziyaretlerinden ötürü Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’a teşekkür ediyorum. Üniversitemizin başarılı çalışmalarını medyadan takip ediyoruz. Hocamızın öncülüğünde, kıymetli akademisyenlerimizin çok önemli çalışmalara imza atacağından hiç şüphemiz yok.” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.