Renault’tan ADYÜ’ye Araç Yedek Parçası Desteği

Adıyaman Boztaşıt Renault ve Renault Mais tarafından Adıyaman Üniversitesine 69 adet araç yedek parçası hibe edildi.

Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Fakültesindeki Makine Mühendisliği Bölümüne ait atölyelere yerleştirilen parçalar, Makine Mühendisliği Bölümü ve Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine Bölümünde eğitim gören öğrencilerin uygulamalı derslerinde kullanımlarına sunulacak.

Boztaşıt Renault Servis Müdürü Celalettin Bozkurt tarafından Üniversiteye getirilen parçaları inceleyen Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, teoriğin yanı sıra pratiğe de büyük önem veren bir üniversite olarak, bu tür desteklerin eğitim kalitesini artıracağına inandığını söyledi.

Turgut, “Adıyaman Boztaşıt Renault ve Renault Mais tarafından Üniversitemize, içerisinde motor, şanzıman, marş motoru, kompresör ve direksiyon gibi araçların temelini oluşturan 69 adet yedek parça hibe edildi. Bu parçalardan, hem Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümünde eğitim gören öğrencilerimiz hem de Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Makine Bölümünde eğitim gören öğrencilerimiz uygulamalı derslerinde faydalanabilecekler. Adıyaman Boztaşıt Renault ve Renault Mais’in kıymetli yöneticilerine Üniversitemize sunmuş oldukları katkıdan ötürü teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.