Rektör Turgut Minik Hastalara Umut Olmaya Devam Ediyor

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, minik hastalara umut olmaya devam ediyor.

Otuz dört yıldır hekimlik görevini sürdüren ve başarılı bilimsel çalışmalarıyla adından söz ettiren Turgut, Rektörlük görevinin yoğunluğuna rağmen çocuk hastalarını da ihmal etmiyor.

Uzmanlık alanı çocuk enfeksiyon hastalıkları olan Turgut’un, acil bir hastayı Rektörlük makamında muayene etmesi, işine olan bağlılığını gözler önüne sererken, davranışı da herkesin takdirini topladı.

Hastalarına zaman ayırmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Turgut, “Biz hekimlerin öncelikli görevi, insan sağlığıdır. 34 yıllık hekimlik kariyerimde her hastama kendi evladım, kendi yakınım gibi yaklaştım. Yoğun iş temposu içerisinde de fırsat buldukça hastalarımı bizzat görüp tedavileriyle yakından ilgilenmeye gayret ediyorum. Bugün de özel bir hastalığı olan bir evladımızı makam odamda muayene etmek zorunda kaldım. Sağlığın öneminin daha iyi anlaşıldığı bu sıkıntılı süreçte tüm hastalarımıza şifalar diliyorum, Cenab-ı Allah kuvvet verdikçe insanımıza hizmet etmeye devam edeceğimi belirtmek istiyorum.” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.