Milli Beka Hareketi Adıyaman İl Teşkilatından Rektör Turgut’a Ziyaret

Adıyaman Milli Beka Hareketi İl Başkanı İmhan Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’u makamında ziyaret etti.

Milli Beka Hareketinin İl genelindeki çalışmaları hakkında Rektör Turgut’a bilgi veren Başkan Yıldırım, Türkiye’nin bütün il ve ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarının hızla devam ettiğini belirterek, yurt dışında da teşkilatlanarak gurbetteki vatandaşlarımızın yanında olduklarını ve onların her türlü sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini söyledi.

Yıldırım, il genelinde yapmayı planladıkları çalışmalarda, Adıyaman Üniversitesinin de desteğini yanlarında görmek istediklerini belirterek, “Bugün, Adıyaman Üniversitesi adına önemli çalışmaların altına imza atmayı başaran Prof. Dr. Mehmet Turgut hocamızı makamında ziyaret ettik. Eşsiz ev sahiplikleri, bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

Turgut ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Milli Beka Hareketi Adıyaman İl Teşkilatı Başkanı İmhan Yıldırım hanımefendi ve yönetim kurulu üyelerinin yapmış olduğu ziyaret bizleri memnun etmiştir. Kendilerinin güzel çalışmalarını takip etme şansını yakaladım. Bundan sonraki çalışmalarında da başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.