Rektör Turgut’tan Bakan Koca'ya Ziyaret

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı makamında ziyaret etti.

AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın’ın da katıldığı görüşmede, Adıyaman ve Adıyaman Üniversitesinin ihtiyaçları masaya yatırıldı.

Rektör Turgut, Covid-19 salgınına karşı geliştirilme aşamasında olan Covidsera beşeri antiserum çalışması ve Üniversite bünyesindeki bilimsel projeler hakkında Bakan Koca’ya bilgiler verdi.

Turgut, Sağlık Bakanı Koca’ya koronavirüs ile mücadelede göstermiş olduğu özverili ve başarılı çalışmalardan ötürü teşekkür ederek, “Bugün AK Parti Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Sayın Ahmet Aydın ile birlikte Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’yı makamlarında ziyaret ettik. Kendisine pandemi sürecinde göstermiş olduğu özverili çalışmalarından ötürü teşekkürlerimizi sunduk. Bakanımıza, Adıyaman Üniversitesi olarak TÜBİTAK’ın destekleri ve VETAL A.Ş. işbirliğinde gerçekleştirmiş olduğumuz Covidsera beşeri antiserum çalışmalarımızdan bahsederek, Üniversitemizin ihtiyaçlarını ilettik. Bizleri ağırlayan Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya eşsiz ev sahipliğinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” dedi.

Koca ise, Adıyaman Üniversitesi öncülüğünde gerçekleştirilen çalışmaları takip ettiklerini belirterek, Turgut ve ekibine başarılar diledi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.