Rektör Turgut’tan ATÜ Rektörü Tümay’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile yeniden Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (ATÜ) Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Tümay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, üniversitelerarası iş birliğini geliştirecek konular paylaşıldı.

Tümay’a göreve yeniden atanması dolayısıyla başarı temennisinde bulunan Turgut, üniversitelerin bulundukları yerlerin kalkınmasına en önemli katkıyı sunan yapılar olduğunu kaydederek, Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesinin de yeni dönemde Adana adına önemli işlere imza atacağına inandığını belirtti.

Tümay ise, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Büyük bir sorumluluğun altına girdiğimizin farkındayız. Gecemizi gündüzümüze katarak, bütün enerjimizle ilimize, ülkemize, insanımıza en iyisini sunmaya çalışacağız. Bizleri nazik ziyaretleri ile mutlu eden Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut hocamıza teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

 

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.