ADYÜMLAB’dan Akademisyenlere Hizmet İçi Eğitim

ADYÜMLAB  (Adıyaman Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi) tarafından 2020 eğitim planı kapsamında Üniversite bünyesinde görev yapan akademisyenlere hizmet içi eğitim programı düzenlendi.

ADYÜMLAB konferans salonunda gerçekleştirilen eğitimlerde ilk yardım, laboratuvarda kimyasal riskler ve güvenlik, MSDS, güvenlik işaretleri ve işaretlerin anlamları, iş sağlığı ve güvenliği, laboratuvar güvenliği, biyogüvenlik, laboratuvarda temizlik ve hijyen eğitimleri verildi.

İş kazalarına karşı ilk yardım önlemlerinin öğrenilmesi, akademisyenlerin kişisel gelişimi ve güvenliği, yasal sorumluluklar, ödevler ile laboratuvar güvenliği konularının işlendiği eğitimlerde, Doç. Dr. Zuhal Karagöz Genç, Doç. Dr. Muhsin AYDIN, Öğr. Grv. Kadriye Aksakal ve Öğr. Grv. İbrahim Sancar tarafından uygulamalı anlatımlar yapıldı.

Eğitim programıyla ilgili bilgiler veren ADYÜMLAB Müdürü Doç. Dr. Murat Genç, programın oldukça verimli geçtiğine dikkat çekerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Genç, “Adıyaman Üniversitesi Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi) 2020 eğitim planı kapsamında akademisyen arkadaşlarımıza yönelik çeşitli eğitimler düzenledik. Eğitimlerin oldukça verimli olduğunu düşünüyor, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Program kapsamındaki son eğitimin Doç. Dr. Muhsin Aydın tarafından 18 Ağustos’ta verileceği ve programa tüm personelin davetli olduğu bildirildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.