Rektör Turgut Muhtarlarla Buluştu

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Geylani Taş ve beraberindeki muhtarlardan oluşan heyet, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör Turgut, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Taş ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Şehirleşmenin arttığı günümüzde mahalle kültürünün önemine değinen Turgut, çocukların ailelerden sonra bu kültürle eğitilmeye başlandığını ve mahalle kültürünün çocukları okula hazırladığını söyledi.

Taş ve beraberindeki heyet ise Adıyaman Üniversitesinde yapılan çalışmaları takip ettiklerini ve Adıyaman’a yapılan hizmetlerden ötürü Prof. Dr. Mehmet Turgut’a teşekkür ettiler.