Kadın Gençlik Merkezi Çalışanları El Emeklerini Sergiledi

Adıyaman Belediyesi Kadın Gençlik Merkezi Yöneticisi Yasemin Delibaş, beraberindeki eğitimci ve kursiyerlerden oluşan heyet ile birlikte Adıyaman Üniversitesini ziyaret etti.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cumhur Kırılmış ve Rektör Danışmanı Doç. Dr. Sayad Kocahan ile Rektörlük Senato Salonu’nda bir araya gelen Delibaş ve beraberindeki heyet, yerel kaynakları değerlendirerek elde ettikleri sanatsal ürünleri tanıttılar.

Ziyaret ile ilgili konuşan Delibaş, Merkezdeki eğitimci ve kursiyerlerin yerel kaynakları kullanarak elde ettikleri ürünleri, kurum yöneticilerinin beğenisine sunarak hem üretilen ürünlerle alakalı fikir alışverişinde bulunmak hem de kurumlar arası iletişimin artmasına vesile olmak istediklerini söyledi.

Ürünler ile alakalı talep gelmesi halinde Adıyaman Belediyesi Kadın Gençlik Merkezi olarak çalışmaya hazır olduklarını belirten Delibaş, “Eğitimcilerimiz ve kursiyerlerimiz gecesini gündüzlerine katarak el emeği, göz nuru ürünlerini hazırlayacaklar.” dedi.

Rektör Turgut ise, Adıyaman Belediyesi Kadın ve Gençlik Merkezi ile işbirliği yapmaya hazır olduklarını belirterek, “Hem eğitimciler hem de kursiyerler tarafından atık maddeler kullanılarak birbirinden güzel sanat eserleri ortaya çıkmış. Bu şekilde hem israfın önüne geçilmiş hem de üretime katkı sunulmuş. Projeye emeği geçen başta Merkez Yöneticisi Yasemin Delibaş olmak üzere herkesi tebrik ediyor, güzel çalışmalarının devamını diliyor, Üniversite olarak işbirliğine hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum.” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.