ADIYAMAN
ÜNİVERSİTESİBilimle Yüksel, Geleceğe Yön Ver!

ADIYAMAN "ANTEP FISTIĞI" ÇALIŞTAYI

Adıyaman'da "Antep Fıstığı" Yetiştiriciliği; Sorunlar ve Çözüm Önerileri

KATILIMCILAR                    
 DOÇ. DR. AHMET ÇELİK-MODERATÖR     (ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ)        
1. PROF. DR. HALİL İBRAHİM OĞUZ-ANTEP FISTIĞINDA VERİM DÜŞÜKLÜĞÜ VE YENİ YAKLAŞIMLAR  (ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ)  
2. PROF. DR. İZZET ACAR- ANTEP FISTIĞINDA ANAÇ, ÇEŞİT SEÇİMİ VE BAHÇE TESİSİ (HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ BAHÇE BİTKİLERİ BÖLÜMÜ)  
3. DOÇ. DR. GÖKHAN BÜYÜK- ANTEP FISTIĞINDA GÜBRELEME    (ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ TOPRAK BİLİMİ VE BİTKİ BESLEME BÖLÜMÜ)
4. DR. HÜSEYİN TEKİN- ANTEP FISTIĞINDA İYİ TARIM UYGULAMALARI (TEMA VAKFI FISTIĞINIZ BOL OLSUN PROJE KOORDİNATÖRÜ) RIM   UYGULAMALARI                                                                                                                                          (TEMA VAKFI "FISTIĞINIZ BOL OLSUN" PROJESİ KOORDİNATÖRÜ)     
5. DR. YASEMİN BENGÜ ŞAHAN- ANTEP FISTIĞINDA YAYGIN GÖRÜLEN HASTALIK VE ZARARLILAR (T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI ANTEP FISTIĞI ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ)
09 Şubat, 2024 14:00 - 16:30
BESNİ ZİRAAT ODASI KONFERANS SALONU