Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Çalışmaları Dergisi
Kapadokya Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü editörlüğünde Kapadokya'nın köklü tarihinden ve zengin kültürel mirasından beslenerek bilimsel üretime katkı sunmayı amaçlayan "Kapadokya Gastronomi, Gıda ve Turizm Çalışmaları Dergisi" bu yıl yayın hayatına başlamıştır. Dijital, açık erişimli, uluslararası hakemli ve yılda iki kez (Haziran -Aralık) yayımlanan bilimsel dergi, DergiPark platformu üzerinden yayınlanmakta ve makale başvuruları bu sistem aracılığıyla alınmaktadır.
Detaylı bilgiye https://dergipark.org.tr/tr/pub/capgfts linki üzerinden ulaşılabilnektedir.