“Akademik Okuma, Araştırma, Yazma ve Yayımlama Eğitimi” Başlıyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi koordinatörlüğünde; Adıyaman Üniversitesi, İstanbul Aydın
Üniversitesi ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ortaklığında, TÜBİTAK 2237-A (Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme) Programı kapsamında, ön lisans ve lisans öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan “Akademik Okuma, Araştırma, Yazma ve Yayımlama Eğitimi” başlıyor.
Adıyaman Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Elemanı Dr. Öğr. Üyesi Elif Cemek'in eğitimci olarak yer alacağı TÜBİTAK kapsamındaki program, 05-08 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve öğrencilerin akademik okuma yetkinliklerinin geliştirilmesi, araştırma yapma becerilerinin kazandırılması ve akademik yazma ve yayımlama süreçlerine dair yetkinlik kazanmalarına önemli katkılar sunacak.
Eğitimler sonunda katılımcılara sertifika, bilimsel makalesini dergiye sunanlar arasından dereceye giren öğrencilere ise 5000 TL para ödülü verilecek.
01 Ekim 2024 tarihinde başlayacak olan başvurular, 30 Ekim 2024 tarihinde sona erecek.  Katılım ve detaylı bilgi için https://forms.gle/35cPPzzrq2rUKd4k9 adresini, web sayfası için  https://www.akademiloji.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.