Diş Hekimliği Fakültesi Kliniklerinin Açılış Duyurusu

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Diş Hekimliği Fakültesi binamızın ağır hasar alması nedeniyle kesintiye uğrayan sağlık hizmetlerimizin, 25.09.2023 (Pazartesi) itibarıyla Adıyaman Üniversitesi Merkez Yerleşkesi Semt Polikliniği’nde kısmi olarak hizmete başlayacağını duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Adıyaman halkına daha iyi hizmet verebilmek adına gerekli altyapı çalışmalarını hızla devam ettirmenin ve hizmet kapasitemizi artırmanın gayreti içerisindeyiz. Diş Hekimliği klinik hizmeti açılışımızın ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz.