Hibrit Eğitime İlişkin Üniversitemizin Aldığı Kararlar

30 Mart 2023 tarihinde 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemine ilişkin olarak YÖK de alınan yeni kararların Yükseköğretim Kurulu Başkanı Sayın Prof. Dr. Erol ÖZVAR tarafından açıklanması sonrası üniversitemiz öğrencilerinin durumları hakkındaki konu Adıyaman Üniversitesi senatosunda görüşüldü.

Konu ile ilgili olarak yapılan değerlendirmelerden sonra aşağıdaki kararlar alınmıştır.

  1. Üniversitemizin fiziki hasarları dikkate alınarak değerlendirildiğinde 2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı bahar dönemine mahsus olmak üzere halen Atatürk Üniversitesi ile birlikte yürütmekte olduğumuz uzaktan Eğitim- Öğretimin aynen sürdürülmesine ancak YÖK’ün aldığı karara istinaden isteyen öğrencilerin de 03.04.2023 tarihinden itibaren Atatürk Üniversitesinde yüz yüze eğitim alabilmelerine,
  2. Özel öğrenci olarak başka bir yükseköğretim kurumunda eğitimine devam etmekte olan öğrencilerin bu eğitimlerini aynı şekilde sürdürebilmelerine,
  3. Halen birçok devlet üniversitemizde yüz yüze eğitimlerini sürdüren öğrencilerimizin 2022-2023 Eğitim - Öğretim yılı bahar dönemine mahsus olmak üzere bu üniversitelerde aynen devam etmelerine.

Oybirliği ile karar verildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.