Öğrencilerimizin Ders Seçimleri İle İlgili Alınan Yeni Senato Kararları

1. Öğrencilerimizin ders seçimleri 3 Mart 2023 tarihine kadar uzatılmıştır.

2. Atatürk Üniversitesi OBS sistemi öğrencilerimizin Adıyaman Üniversitesindeki danışmanlarına 6 Mart 2023 itibariyle açılacak. Danışmanlarımız öğrencilerin seçtikleri dersleri kontrol ederek son halini verebilecekler. Böylece olası sorunlar şimdiden çözülebilecek.

3. Ders programlarında var olan çakışmalar ilgili derslerin seçimine engel olmayacak.

4. Az da olsa bazı derslerde ortaya çıkan kota limiti kaldırılacak.

5. Öğrenciler derslere online katılabileceği gibi sonrasında DBS den ilgili dersin videosunu da izleyebileceklerdir.

6. Öğrencilerimiz online katılamasa da dersin ilgili haftadaki videosunu izlemeleri, o haftanın devam şartı için yeterli olacaktır.

7. Uygulamalı laboratuvar derslerinde online derslere katılım zorunludur.

8. 4. Sınıfların seçimine açık olan formasyon dersleri toplam dönem AKTS yüküne dahil değildir.