Sürekli İşçi alımı için mülakat sınavına girecek asil adayların dikkatine…

Mülakata girecek adayların belirtilen gün ve saatte Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Okuma Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Mülakata girmeye hak kazanan adaylar için 03.09.2020-04.09.2020 tarihleri arasında yapılacak olan Mülakat Sınavında, aşağıda belirtilen Usul ve Esaslar uygulanacaktır.

Buna göre;

1) Mülakata girmeye hak kazanan adaylara, söz konusu mülakatlarda, başvuru yaptıkları meslek unvanlarına ilişkin bilgi düzeylerini ölçmeye yönelik mesleki alan soruları ile Genel Kültür bilgisini ölçmeye yönelik sorular ve adayların kendini ifade etme, liyakat, temsiliyet, tutum ve davranışların göreve uygunluğu vs. gibi ölçütlerinin değerlendirilebilmesine yönelik sorular sorulacaktır.

2) Söz konusu soruların puan dağılımı aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

SORU TÜRÜ

PUAN

Mesleki Alan Bilgisi Sorusu-1.Soru

20

Mesleki Alan Bilgisi Sorusu-2.Soru

20

Genel Kültür Sorusu

10

Kendini ifade etme, liyakat, temsiliyet, tutum ve davranışların göreve uygunluğu

50

TOPLAM

100

3) Adayların mülakatta başarılı sayılabilmesi için ilgili sorulardan en az 60 (altmış) puan alması gerekmektedir.

4) Yapılan mülakat sınav sonucunda Sınav kurulunca, başarı puanı en yüksek adaydan başlanmak suretiyle açık iş sayısı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday belirlenecektir.

 

Bu duyuru resmi tebligat niteliğindedir. İlgililere ayrıca tebliğ edilmeyecektir. 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.