Rektör Turgut’tan Adıyaman 1954 Spor’a Zorlu Modafen Maçı Öncesi Tatlı İkramı

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut, TFF 3. Lig 4. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Adıyaman 1954 Sporlu futbolcular ve teknik heyete zorlu Modafen maçı öncesi tatlı ikramında bulundu.

Rektör Turgut, çalışmalarına aralıksız devam eden Adıyaman 1954 Spor’a, kendi evinde oynayacağı maç öncesi başarılar diledi.

Üniversite Genel Sekreteri Doç. Dr. Aykut Dündar, Teknik Direktör Yavuz İncedal ve Kulüp Sportif Direktörü Abdulkadir Ayhan’ın da bulunduğu ziyarette Rektör Turgut, Kaleci Antrenörü Serdar Yılmaz’a penaltıdan gölünü atmayı da ihmal etmedi.

Adıyaman 1954 Spor’a liderlik yolunda başarılar dileyen Turgut, “İlimizi TFF 3. Lig 4. Grup’ta başarıyla temsil eden Adıyaman 1954 Spor’a Modafen maçı öncesi ziyaret ederek tatlı ikramında bulunduk. Amacımız, temsilcimize maç öncesi moral anlamında katkı sunmaktı. Futbolcu kardeşlerimize ve teknik ekibe güvenimiz tam. Her hafta bizleri gururlandırıyorlar, İnşallah bu zorlu süreci başarılı bir şekilde tamamlayıp, hak ettiğimiz 2. Lig’in kapılarını bizlere açacaklardır. Kulübümüze başarılar diliyor, misafirperverliklerinden ötürü kulüp yöneticileri ve teknik heyete teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.