Adıyaman 1954 Spor Futbol Kulübü Başkanı Aybak’tan Rektör Turgut’a Ziyaret

Adıyaman 1954 Spor Futbol Kulübü Başkanı Sait Aybak, AGAD (Adıyaman Faal Gazeteciler Derneği) Başkanı İbrahim Aslan ve kulüp yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut’u ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ve Üniversite Genel Sekreteri Aykut Dündar’ın da hazır bulunduğu ziyarette, Türkiye Futbol Federasyonu tarafından alınan kararın ardından 3. Lige çıkan Adıyaman 1954 Spor Kulübünün yeni sezon planlaması masaya yatırıldı.

Kulüp Başkanı Aybak, Adıyaman 1954’ün yeni dönemde izleyeceği politika ve üst lige tırmanma planları ile ilgili Prof. Dr. Turgut’a bilgi verirken, “Bugün Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut hocamızı makamında ziyaret ederek kulübümüz ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Hocamızın Adıyaman’a ve Adıyaman halkına vermiş olduğu değeri çok iyi biliyoruz. İlimizin parlayan yıldızı olan Üniversitemizin, bu yıl ilimizi 3. Lig’de temsil edecek olan kulübümüze gerekli desteği vereceğinden hiç şüphemiz yok. Birlikte çıkacağımız bu yolda bizlerden desteklerini esirgemeyeceğine inandığım Prof. Dr. Mehmet Turgut hocamıza ve ekibine şimdiden teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Turgut ise, Adıyaman 1954 Spor Futbol Kulübü Başkanı Sait Aybak, AGAD Başkanı İbrahim Aslan ve kulüp yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “ Öncelikle 2020-2021 futbol sezonunda ilimizi profesyonel ligde temsil edecek olan Adıyaman 1954 Futbol Kulübü ve Kahtaspor’a can-ı gönülden başarılar diliyorum. Çok zor ve çekişmeli bir sezon bizleri bekliyor. Bu zor süreçte kulüplerimizi yalnız bırakmayacağız. Üniversite olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Temennimiz, Adıyaman’ın en iyi yerlere gelmesidir. Duamız ve desteklerimizle her zaman kulüplerimizin yanındayız. İnşallah kulüplerimizi gelecek sezon bir üst ligde görme mutluluğunu da yaşarız.” şeklinde konuştu.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.