Üniversitemiz 2023-2024 Akademik Yılı Eğitim-Ögretim Süreci ile ilgili Senato Kararı

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ 2023-2024 AKADEMİK YILI EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI

4 Eylül 2023 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KELLEŞ başkanlığında toplanan Üniversitemiz Senatosunda 2023-2024 Akademik Yılı eğitim-öğretim süreci değerlendirilmiştir. Buna göre 6 Şubat tarihli depremler sonucunda şehrimizde meydana gelen olumsuzluklar, üniversitemize ait binaların ve dersliklerin etkilenme durumları, kampüsümüzdeki alt yapı problemleri, tamamlanan/devam etmekte olan yapım/onarım çalışmaları, akademik-idari personellerimizin barınma sorunları ve öğrencilerimizin karşılaşabilecekleri olası zorluklar göz önünde bulundurularak 2023-2024 Akademik Yılı eğitim-öğretim sürecinin aşağıdaki tabloda belirtilen şekilde yürütülmesine oy birliği ile karar verilmiştir.

Bahar yarıyılı için daha sonra yeniden değerlendirme yapılarak öğrencilerimize ve kamuoyuna ilan edilecektir.