ADYÜ’de Uygulamalı E-Ticaret Eğitimi Verildi

Adıyaman Üniversitesi Sani Konukoğlu Sosyal Bilimler MYO ile Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından Uygulamalı E-Ticaret Eğitimi verildi.

ADYÜ Merkezi Araştırma Laboratuvarı Uygulama ve Araştırma Merkezi Konferans Salonunda E-Ticaret Uzmanı Fevzi Dost’un katılımlarıyla gerçekleştirilen programa Adıyaman Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine Karakaplan Özer,  Üniversite akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler katıldı.

E-Ticaret Uzmanı Fevzi Dost, programda E-Ticaret olgusu ve E-Ticaret’teki iş modelleri hakkında bilgi verdi.

Konuşmasında E-Ticaretin öneminden ve kendi deneyimlerinden bahseden Dost, iş geliştirme konusunda ayrıntılı bir sunum yaptı.

Sunumunun ardından katılımcıların sorularını cevaplayan Dost’a Adıyaman Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emine Karakaplan Özer tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.