Fotoğrafçı Coşkun Aral Adıyaman Üniversitesi Öğrencileriyle Söyleşi Gerçekleştirdi

1.Uluslararası Kommagene Fotoğraf Zirvesi kapsamında İlimize gelen belgesel yapımcısı ve fotoğrafçı Coşkun Aral, Adıyaman Üniversitesi öğrencileriyle “Coşkun Aral’la Dünya Güncesi” adlı söyleşi programında bir araya geldi.

Vehbi Koç Konferans Salonundaki programa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Aydın, Prof. Dr. Selcen Yüksel Perktaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abuzer Gelse, Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler katıldı.

Söyleşi öncesi Adıyaman’ın tarihi ve turistik yerlerinin yer aldığı tanıtım filminin gösterimi yapıldı.

Geniş bir katılıma sahne olan programda mesleki tecrübelerinden bahseden Aral, öğrenciler tarafından kendisine yöneltilen soruları cevapladı.

Söyleşinin ardından Coşkun Aral’a Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Selcen Yüksel Perktaş tarafından Cendere Köprüsü maketi ve Üniversite kampüs alanında adına dikilmiş fidanın sertifikası, İl Kültür ve Turizm Müdürü Abuzer Gelse tarafından ise çeşitli hediyeler takdim edildi. 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.