ADYÜ Mobil Uygulaması İOS ve Android Cihazlar İçin Yayında

Adıyaman Üniversitesi (ADYÜ) bünyesinde geliştirilen “ADYÜ Mobil”  uygulaması, Android ve İOS işletim sistemine sahip olan mobil cihazlar için kullanıma sunuldu.

ADYÜ Bilgi İşlem Daire Başkanlığı tarafından, mobil uygulama ihtiyacının karşılanması amacıyla yazılmaya başlanan uygulama ile birlikte, hem Üniversite öğrencileri hem de akademik ve idari çalışanlar pek çok hizmetten faydalanabilecek.

Resmi mobil uygulaması ile birlikte, ADYÜ’de eğitim gören öğrenciler ve personeller, ADYÜ web sitesinde yayınlanan duyurular, haberler, etkinlikler, yemek listesi ve rehber gibi bilgilerin yanı sıra OBS, ABYS, uzaktan eğitim sistemi ve kütüphane hizmetlerine de kolayca erişim sağlayabilecek.

Doğan, “Teknolojiye Ayak Uydurmalıyız”

Konuyla ilgili açıklama yapan ADYÜ Bilgi İşlem Daire Başkanı Öğr. Gör. Ferdi Doğan, “Mobil cihazların yaygınlaştığı son dönemde, ihtiyaç haline gelen mobil uygulamamızın geliştirilmesi konusunda karar aldık. Yazılım geliştirme ekibimizle birlikte mobil uygulamamız üzerine çalışarak yazılımı geliştirdik.” dedi.

Doğan, ADYÜ tarafından ilk kez uygulamaya konulan mobil uygulama ile birlikte bilgiye daha kolay ve hızlı bir şekilde ulaşımın sağlanacağının altını çizerek, “Günümüzde mobil cihazlar sayesinde, zaman ve mekândan bağımsız olarak, bilgiye ulaşabilmek oldukça önem arz etmektedir. Adıyaman Üniversitesi olarak, öğrencilerimiz başta olmak üzere akademisyenlerimiz ve idari çalışanlarımızın Üniversitemiz ile ilgili bilgilere kolaylıkla erişimine olanak sağlayan bu uygulamayı hizmete sunuyor olmaktan mutluluk duymaktayız. İlerleyen dönemlerde, mobil uygulamamızı yeni modüller katarak geliştirme hedefi ve azmindeyiz. Hizmete giren mobil uygulamamız için geri dönütlerin sağlanması daha iyi hizmet verebilmek adına bizler için önem arz etmektedir. Mobil uygulamamızla ilgili görüş ve önerilerinizi Bilgi İşlem Daire Başkanlığının sayfasından iletebilirsiniz.” dedi.

iOS ve Android platformlarında kullanıma sunulan resmi mobil uygulaması Google Play ve App Store’dan ücretsiz olarak indirilebilmektedir.

Android Play Store : https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobil.adyu

Apple App Store :  https://apps.apple.com/tr/app/ady%C3%BC-mobil/id1499993222

 

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.