Üniversitemizde “15 Temmuz Demokrasi Zaferi” Konulu Resim ve Fotoğraf Sergisi

13.7.2017

Üniversitemiz tarafından tertiplenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri çerçevesinde “15 Temmuz Demokrasi Zaferi” konulu resim ve fotoğraf sergisi açıldı.

Rektörlük Fuaye alanında gerçekleştirilen serginin açılışına Adıyaman Valisi Nurullah Naci KALKANCI, Garnizon Komutanı Albay Davut KULALAR, Belediye Başkanı Fehmi Hüsrev KUTLU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, İl Jandarma Komutanı J. Albay Ercan ATASOY, İl Emniyet Müdürü Metin ALPER, Üniversitemiz Rektörü Yardımcısı Prof. Dr. Ali AYDIN, Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. Mehmet KAYGUSUZOĞLU, Fakülte Dekanları, Enstitü ve Yüksekokul Müdürleri, İl Müftüsü Mehmet Ali ÖZTÜRKÇÜ, İl Milli Eğitim Müdürü Mete KIZILKAYA, Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile birçok davetli katıldı.

Geniş katılımla gerçekleştirilen sergide gerek ülke geneli gerekse de Adıyaman’dan 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrası Üniversitemiz objektiflerine yansıyan milli mücadele görüntüleri ile Adıyaman İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan resim çalışmalarına yer verildi.

Üç gün sürecek olan fotoğraf ve resim sergisine vatandaşların da büyük ilgi göstermesi bekleniyor.