Üniversitemiz Satranç Şampiyonu Belli Oldu

19.4.2016

Üniversitemiz 10. Yıl Özel Sağlıklı Yaşam Turnuvası kapsamında düzenlenen Satranç Turnuvası Final Maçı Mediko Sosyal Binası’nda gerçekleştirildi.

Final maçında Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Mehmet TOKUR ile İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü ikinci sınıf öğrencisi Hüseyin ATAŞ karşılaştı. Çekişmeli geçen maçın ardından şampiyon Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği ikinci sınıf öğrencisi Mehmet TOKUR oldu.

Üniversitemiz Akademik ve İdari çalışanlar arasında ise yemekhane personellerinden Diyetisyen Uğur ERTUNÇ şampiyon oldu.

Maçları takip eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, şampiyonların belirlenmesinin ardından şampiyonlara ödüllerini verdi.