Üniversitemiz Rektöründen Ramazan Bayramı Mesajı

23.6.2017

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Ramazan bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Prof. Dr. GÖNÜLLÜ  son yılarda Türk ve İslam dünyasında yaşanan sıkıntılara dikkat çekti.

"Medeniyetimizin manevi köklerinden gelen dostluk ve yardımlaşma geleneğinin en güzel yaşandığı günler olan bayramlar, özellikle son yıllarda Türk ve İslam aleminin içinde bulunmuş olduğu çeşitli olumsuz koşullardan ötürü buruk geçmektedir” diyen Prof. Dr. GÖNÜLLÜ “Bugün başta Ortadoğu olmak üzere, çok çeşitli coğrafyalarda yaşayan Müslüman kardeşlerimiz savaşlara, sürgünlere, yıkım, yokluk ve yoksulluklara maruz kalmakta, tarihin belki de en acı günlerini yaşamaktadırlar. Kardeşlerimiz bu sıkıntılarla iç içe iken  buruk bir gönülle tüm kardeşlerimize dua ve niyazda bulunuyoruz. Bayramın milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi temennisi ile tüm kırık ve mahzun gönüllerin bir an önce feraha kavuşmasını diliyor; bu vesileyle Adıyaman Üniversitesi camiası ve Adıyamanlı hemşehrilerimin de bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.