Üniversitemiz İnşaat ve Yapı Fuarındaki Yerini Aldı

14.11.2017

Üniversitemiz, Adıyaman Fuar ve Kongre Merkezinde açılışı yapılan İnşaat ve Yapı Fuarında açtığı stantla ürettiği ürünlerin tanıtımını yaptı.

Üniversitemiz Mühendsilik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri, Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Bölümü ve El Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ahşap, seramik ve betonarme ürünlerin sergilendiği stant ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Üniversitemiz öğrencileri, kendi elleriyle hazırladıkları çalışmaları sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, Üniversitemiz Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tanju TEKER ise açılan standın üniversitemiz için önem taşıdığını belirterek; "Burada öğrenci kardeşlerimizin büyük emekler vererek yapmış oldukları ürünlerin tanıtımını yapıyoruz. Şu ana kadar gösterilen ilgi güzel. İnsanlara çalışmalarımızı anlatıyoruz. Dört gün boyunca burada gelen misafirlere üniversitemizin ve ürünlerimizin tanıtımını yapmaya devam edeceğiz." dedi.