Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Ek Binası İçin Geri Sayım Başladı

17.4.2017

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, kampüs alanında yapımına devam edilen ve bitme aşamasına gelen Eğitim Fakültesi ek binasında incelemelerde bulundu.

Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit TEMİR, Prof. Dr. Hasan SOLMAZ ve Prof. Dr. Ali AYDIN ile birlikte bir buçuk aya kadar tamamlanması planlanan Eğitim Fakültesi ek binasını gezen Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, eksik gördüğü alanlarda çalışmalar yapılması konusunda yetkililere talimatlar verdi.

Görenlerin büyük beğenisini kazanan ve her detayın düşünüldüğü binada, özellikle öğretim üyesi odaları, teras alanları ve sınıflar göz kamaştırdı.

Yapım aşamasında hiçbir fedakârlıktan kaçınılmayan Eğitim Fakültesi ek binasında özellikle elektrik ihtiyacını karşılayacak olan güneş enerji panel sistemi dikkatleri üzerine çekti.

Engelliler Hiçbir Detayda Unutulmadı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’nün inceleme sırasında engelliler için düşünülen çalışmalara itina gösterdiği gözlenirken, özellikle kaldırımlar, geçiş noktaları ve lavaboları ile ilgili yapılması gerekenleri inşaat yetkililerine bildirdi.