Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Üniversitemizi Gezdi

17.11.2017

İlimiz Merkez ilçesinde bulunan Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinin öğretmen ve öğrencilerinden bir grup Üniversitemizi ziyaret ederek Üniversitemiz Merkez Külliyesini gezdi.

Üniversitemizi tanımak ve yükseköğretim kurumları hakkında bilgi almak amacıyla gerçekleştirilen gezide Üniversitemiz ve öğretim programları hakkındaki tanıtım sunumunun ardından öğrenciler Merkez Külliyeyi gezerek bilgi aldılar.

Üniversitemiz içerisinde bulunan tarihi alanları ve külliye alanını gezen öğrenciler keyifli dakikalar yaşarken, okul öğretmenleri ve öğrenciler yapılan çalışmalar ve üniversitenin gelişmişliğini yakından gördüklerini belirterek, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ ile akademik ve idari çalışanlara teşekkür ettiler.

Gezi programı sonucu Üniversitenin sahip olduğu imkanlar ve sunmuş olduğu hizmetler bakımından beklentilerinin çok üstünde olduğunu dile getiren öğrenciler kesinlikle Adıyaman Üniversitesini tercih edeceklerini söylediler.