Başarılarla Dolu Bir Dönemin Muhasebesi

7.12.2015

Başarılarla Dolu Bir Dönemin Muhasebesi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’nün göreve atandığı Mayıs-2011 yılından görev süresinin dolduğu tarih olan Mayıs-2015 yılına kadar geçen dönemin muhasebesini yapan “Bir Dönemin Yansıması” yayımlandı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’nün görev yaptığı ilk dönemindeki Adıyaman Üniversitesinin 4 yıllık serencamını özetleyen, yapılan çalışmalar ile üniversitenin gelişmesini çok yönlü ortaya koyan “Bir Dönemin Yansıması” adlı kitapçık, başarılarla geçen bir dönemi istatistiki ve görsel bilgilerle ortaya koymaktadır.

Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ kitapçığın giriş yazısında “Kurulduğu şehirden başlayarak, ihtiyaç analizini yapan üniversitemiz, gelişim perspektifini bütün ayrıntıları hesaplamış, henüz üniversite bilinci yeni oluşmakta olan Adıyaman’a kent kültürünü bozmadan evrensel değerlere ulaştıracak bir sentezi sunmayı amaç edinmiştir” satırları ile Adıyaman Üniversitesinin hedefini belirterek yapılacak çalışmalara yön göstermiştir.

Tarihe not düşme olarak da değerlendirilebilecek bu çalışma, sürekli gelişme gösteren bir dönemin kat ettiği süreci objektif olarak kamuoyu ile paylaşmaktadır.

Bir Dönemin Yansıması (elektronik kitapçık için tıklayınız)