Yeni Eğitim-Öğretim Yılı Mesajı

18.9.2017

Üniversitemizin Değerli Akademik ve İdari Çalışanları, Sevgili Öğrencilerim, Değerli Adıyaman'lı Hemşehrilerim,

Adıyaman Üniversitesi; akademik, idari, sosyal ve teknolojik alt yapısını kısa zamanda tamamlamış, kendini sürekli yenileyen ve geliştiren Türkiye’nin en güzide Üniversitelerinden birisidir. Her geçen gün akademik kadrosunu daha da güçlendiren, nitelikli eğitim ve sosyal alanlarını arttıran Üniversitemizde, yeni bir eğitim-öğretim yılı daha başlıyor.

Bizim için her eğitim-öğretim yılı yeni heyecanların ve yeni başarıların habercisidir. 11 yılını geride bırakan Üniversitemiz, öğrencileri ve çalışanları ile birlikte bu kısacık zaman dilimine çok önemli başarılar sığdırmış, bu başarıların neticesinde Üniversitemiz bölgesinin ve Türkiye’nin en çok tercih edilen Üniversitelerinden biri olmuştur.

Bu açıdan değerlendirildiğinde 2017-2018 eğitim-öğretim yılında 12. yılını kutlayacak olan ADYÜ; akademik, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlar başta olmak üzere her alanda yeni başarılara imza atacaktır.

Tüm bunlarla birlikte, Üniversitemize bu yıl katılan 4 bine yakın yeni öğrencimiz ile mevcutta 20 bini aşkın öğrencimizi ağırlamanın gururunu yaşamaktayız. Türkiye’nin, hatta dünyanın dört bir yanından Üniversitemize eğitim almak için gelen bu öğrencilerimiz şehrimizin ekonomisine ve kültürüne olumlu katkılar sağlamakta ve Adıyaman’da kültür çeşitliliğinin yaşanmasına vesile olmaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının akademik ve idari çalışanlarımız, öğrencilerimiz, öğrencilerimizin aileleri, Adıyaman'ımız ve Ülkemiz için hayırlı olmasını diliyor, hep birlikte başarılarla dolu bir yıl geçirmemizi temenni ediyorum.

Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ