Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. GÖNÜLLÜ’ye Anadolu Basın Birliği’nden Ödül

23.3.2015

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. GÖNÜLLÜ’ye Anadolu Basın Birliği’nden Ödül

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Üniversitemiz Araştırma Merkezi Gözlemevi Projesi’ni hayata geçirmesinden dolayı Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi tarafından ödüle layık görüldü.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesinin, ödüle layık gördüğü Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’ye gönderdiği ve Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ imzalı davet mektubunda şu ifadelere yer verilmiştir:

Anadolu basın birliğinin Malatya şubesinin kuruluşunun 10. Yıl dönümü münasebetiyle;

Adıyaman Üniversitesi Araştırma Merkezi Gözlem Evi Projesi ile Nemrut dağından doğan sonsuz güneş milyonlarca yıldan itibaren Mezopotamya topraklarını aydınlatırken, gecelerde artık yıldızlara uzanmak daha keyifli olacak. Gezegenler, yıldızlar ve yıldız kümeleri dünyanın en iyi teleskop sistemleri ile bölgede bir ilki gerçekleştirerek Adıyaman’a kazandırdıkları için Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi tarafından ödüle layık görülmüştür. Ödülünüzü almak üzere Malatya’ya teşrifleriniz bizleri onure edecektir.

Ödül töreni 28 Mart 2015 Cumartesi günü Malatya Salon Venüs Kongre Merkezinde yapılacaktır.