Üniversitemiz Öğrencilerinden Adıyaman’dan İzler Resim Sergisi

6.12.2017

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri tarafından "Adıyaman’dan İzler" adlı Yağlı Boya Resim Sergisi açıldı.

Üniversitemiz Sanat Galerisindeki Serginin açılışına Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit TEMİR, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Muhammed ALAGÖZ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan GÜRBÜZ, Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler katıldı.

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğrencileri tarafından Adıyaman’ın tarihi ve turistik mekânlarının yağlı boya ile resmedildiği eserler ziyaretçiler tarafından büyük beğeni topladı.

Sergi ile ilgili görüşlerini dile getiren Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. GÖNÜLLÜ; "Çok güzel eserler gördüm bugün. Adıyaman'ımızın tarihi ve turistik değerleri çok güzel resmedilmiş. Öğrencilerimizin ellerine sağlık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu resimleri inşallah üniversitemizin muhtelif alanlarına asmak suretiyle değerlendireceğiz." dedi.

12 Aralık tarihine kadar halkın ziyaretine de açık kalacak sergi Adıyamanlı ziyaretçilerini bekliyor.