Üniversitemiz Öğrencileri Üreterek Öğreniyorlar

10.11.2017

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünde yürütülmekte olan ve her hafta farklı bir girişimcilik örneğinin uygulandığı Girişimcilik dersi kapsamında bu hafta dersi alan öğrenciler ve Üniversitemiz Geri Dönüşümlü Tasarım Kursu katılımcıları tarafından kermes etkinliği tertip edildi.

Üniversitemiz Gençlik Meydanında düzenlenen kermesin açılışında Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit TEMİR, Prof. Dr. Hasan SOLMAZ ve Prof. Dr. Ali AYDIN, dersin öğretim üyesi olan Gölbaşı Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nazif ÇETİN, Üniversitemiz Geri Dönüşümlü Tasarım Kursu sorumlusu Ayşe ULUYOL, Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile kurs katılımcıları ve öğrenciler hazır bulundu.

Dersi alan öğrenciler ile birlikte Üniversitemiz Geri Dönüşümlü Tasarım Kursu katılımcılarının kendi imkânlarıyla hazırladıkları yemeklerin stantları süslediği kermese yoğun ilgi gösterildi.

Geliri Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfına bağışlanacak olan kermesteki özverili çalışmaları dolayısıyla öğrencilerimizi tebrik eden Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, "Geliri Adıyaman Üniversitesini Destekleme Vakfına hibe edilen kermese iştirak eden tüm katılımcı ve gönüllü tedarikçilere teşekkür ediyor, başarılı çalışmaları dolayısıyla öğrencilerimizi tebrik ediyorum." dedi.