Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Çoksesli Korosu Mersin’deydi

14.5.2018

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Çoksesli Korosu geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Mersin’de düzenlenen "19. Mersin Nevit Kodallı" Korolar Şenliğinde konser verdi.

On üç öğrencisi ve iki öğretim elemanı ile Üniversitemizi başarıyla temsil eden ve izleyicilerin büyük beğenisini kazanan Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Çoksesli Koro ekibinde Üniversitemiz Devlet Konservatuarı Müdürü Doç. Dr. Barış TOPTAŞ, öğretim elemanı Sultan BİLGET GÜÇLÜER yer aldı.

"Girdim Yarin Bahçasına", "Zekiyem", "Earth Song", "Kebapçıların Şişi" ve "Ceylan" adlı eserleri seslendiren koromuz sahne duruşu ve performansıyla da izleyicilerden tam puan aldı.

Övgülerle Mersin’den ayrılan koromuz seneye de gerçekleştirilecek olan korolar şenliğine davet edilirken konuyla ilgili konuşan Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Barış TOPTAŞ; "Bu davet bizleri fazlasıyla onurlandırmıştır. Bizlerde büyük emekleri olan başta Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’ye, Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz." dedi.