Üniversitemiz Çalışanları İftarda Buluştu

13.6.2018

Üniversitemiz Akademik ve idari çalışanları, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’nün ev sahipliği yaptığı iftar yemeğinde bir araya geldi.

Üniversitemiz yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit TEMİR, Prof. Dr. Hasan SOLMAZ, Genel Sekreter Doç. Dr. Mehmet KAYGUSUZOĞLU, Üniversitemiz Akademik ve idari çalışanları ile aileleri katıldı.

İftar yemeğine katılan çalışanlarımız ve aileleri ile tek tek selamlaşan Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, idrak edilecek olan Ramazan Bayramının bereket, sağlık ve huzur getirmesini diledi.

Prof. Dr. GÖNÜLLÜ: “Adıyaman Üniversitesi ailesi olarak birlik ve beraberliğimizin göstergesi olarak iftar yemeğinde buluştuk. Bu mübarek Ramazan ayında bizleri aynı sofranın etrafında kardeşçe birleştiren Rabbimize hamdolsun. Bu tabloya katkı sunan tüm Adıyaman Üniversitesi ailesi mensuplarına teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimizin daha da artarak devam etmesi temennisi ile bu mübarek günlerin, siz değerli mesai arkadaşlarıma ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.