Siber Güvenlik ve İnternetin Sosyal Boyutu Üniversitemizde Konuşuldu

15.5.2018

Üniversitemiz Elektronik ve Yazılım (IEEE) Topluluğu tarafından "Siber Güvenlik ve İnternetin Sosyal Boyutu" konulu konferans düzenlendi.

Fırat Üniversitesi öğretim elemanlarından Prof. Dr. Asaf VAROL ve Öğr. Gör. Nurhayat VAROL tarafından Üniversitemiz Merkez Külliyesi M. Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansa Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları ile öğrenciler katıldı.

Prof. Dr. Asaf VAROL, bilişim teknolojilerinin hızlı gelişimi sayesinde artan bilgisayar ve internet kullanımının hayatın vazgeçilmez bir unsuru hâline geldiğini belirterek siber güvenlik hakkında bilgiler verdi. Öğr. Gör. Nurhayat VAROL ise hayatın her alanına yayılan internetin sosyal boyutu ile konuştu.

Konferansın sonunda Fırat Üniversitesi öğretim elemanları Prof. Dr. Asaf VAROL ve Öğr. Gör. Nurhayat VAROL öğrenciler tarafından kendilerine yöneltilen soruları cevapladı.