Prof. Dr. GÖNÜLLÜ’den Sürekli İşçi Kadrosuna Geçen 264 Personele Tebrik Belgesi

12.6.2018

Üniversitemizde taşeron işçi olarak çalışırken 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile sürekli işçi statüsüne geçen 264 çalışanımıza Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ tarafından tebrik belgeleri verildi.

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit TEMİR, Prof. Dr. Hasan SOLMAZ, Genel Sekreter Yardımcısı Yusuf KORKMAZ ve Üniversitemiz Personel Daire Başkanı Celal GÜR'de hazır bulundu.

Tebrik belgelerini Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’nün elinden alan Üniversitemiz çalışanlarının oldukça mutlu oldukları gözlendi.

Belge töreninde konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, yaşanan gelişmede emeği geçen hükümet yetkililerine teşekkür ederek “696 sayılı KHK ile müzmin bir sorun olan taşeron meselesi tamamen çözülmüştür. Buna vesile olan başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN ve Başbakanımız Sayın Binali YILDIRIM olmak üzere hükûmetimize teşekkür ediyoruz. Bugün burada 264 kardeşimiz sürekli işçi kadrosuna geçmenin mutluluğunu yaşıyor. Çalışanlarımızın işlerini hakkıyla, layıkıyla, en iyi şekilde yapmaya devam edeceklerinden şüphem yok. Ben bu vesileyle kadroya geçen işçi kardeşlerimizi tebrik ediyor, hayırlı olsun diyor, işlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.