Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Üniversitemize Ziyaret

12.1.2018

İlimiz Adıyaman Merkez'de bulunan Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi 9. sınıf öğrencileri okul öğretmenleri nezaretinde Üniversitemizi ziyaret ederek bilgi alıp Merkez Külliyeyi gezdi.

Üniversitemizi tanıtmak, Üniversite tercihinde bulunacak öğrencilere Bölüm ve programlar hakkında bilgi vermek ve üniversite ortamını yerinde deneyimlemek amacıyla gerçekleştirilen ziyarette tanıtım sunumunun ardından öğretmen ve öğrenciler Üniversitemiz Merkez Külliyesini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Fakülte binaları, sınıf ve laboratuvarların yanı sıra grup, Merkez Külliye içerisindeki Adıyaman Çarşısı Minyaman, Adıyaman Evi, Perre Antik Kenti ve Nemrut Dağı minyatürlerini de gezdi. Öğrencilere Üniversitemizdeki eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme çalışmalarının yanı sıra barınma, beslenme, spor, kültür-sanat ve sosyal imkânlar da anlatılarak Üniversitemiz hakkındaki  sorularına cevap verildi.

Mehmet Akif Ersoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileri Külliye gezisinin ardından Üniversitemizden ayrıldılar.