Gölyurt Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri Üniversitemize Konuk Oldu

14.11.2017

İlimiz Gerger İlçesi Gölyurt Köyünde bulunan Çok Programlı Anadolu Lisesi (ÇPAL) öğrencileri, öğretmenleri ile birlikte Üniversitemiz Merkez Külliyesini ziyaret etti.

Gölyurt ÇPAL Müdür Yardımcısı Sami DAL ve okul öğretmenleri Müslüm DURMUŞ, Göksel YILDIRIM ve Gönül BOYA nezaretinde Üniversitemizi ziyaret eden 25 kişilik öğrenci grubuna önce Üniversitemizi tanıtan sunumun ardından Üniversitemiz Merkez Külliyesi gezdirildi.

Üniversitemiz içerisinde bulunan tarihi alanları ve külliye alanını gezen öğrenciler keyifli dakikalar yaşarken, okul öğretmenleri ve öğrenciler yapılan çalışmalar ve üniversitenin gelişmişliğini yakından gördüklerini belirttiler.

Üniversitemiz külliyesinin çiçek bahçesini andırdığını ve gezerken çok keyif aldıklarını belirten Gölyurt ÇPAL Müdür Yardımcısı Sami DAL; "Buraya öğrencilerimizi üniversiteyi hayatlarında ilk defa görmeleri için getirdik. Kampüs alanı çok güzel özellikle tarihi alanlar, Adıyaman evi, MİNYAMAN’ı çok beğendik. Çok verimli bir ziyaret oldu. Gerek Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ’ye gerekse de çalışanlara çok teşekkür ediyoruz. Bizleri çok sıcak karşıladılar. İnşallah bu ziyaretlere devam edeceğiz." dedi.