Gölbaşı MYO Mezunlarını Uğurladı

15.5.2018

Gölbaşı Meslek Yüksekokulunda (MYO) 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni düzenlendi.

Gölbaşı MYO bahçesinde düzenlenen mezuniyet törenine Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit TEMİR, Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat AYDIN, Gölbaşı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nazif ÇETİN, Üniversitemiz akademik ve idari çalışanları, STK temsilcileri, mezun adayları ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende ilk olarak mezun adayları adına üç dönemlik notlara göre yüksekokul birincisi olan Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı öğrencisi Ümran GÜNEŞ konuştu.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi ÇETİN: "Vatan ve Millet Sevgisiyle Bezenin"

Gölbaşı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nazif ÇETİN ise konuşmasında, öğrencilere hayat boyu sevdikleri işi yapmaları gerektiğinin altını çizerek ""evgili öğrenciler, hedefinizi büyük tutun. Unutmayın ki vatan sevdası ve millet sevgisiyle bezendikçe hedeflerinizi yükseltmiş olacaksınız. Hayatınızın her aşamasında sevdiğiniz işi yapın. Eğer sevdiğiniz bir iş bulamadığınız zaman da yaptığınız işi sevmeye gayret edin. Sevdiğiniz insanlarla bir arada bulunun ve bir arada bulunduğunuz insanları seviniz. Bu düşünce, her zaman Allah (cc)'dan hayırlı olanı dilemek gerektiği anlamı taşımaktadır. Yolunuz açık olsun." dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. TEMİR: "Milletimize Hizmet Etme Kaygısında Olun"

Törende konuşan Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit TEMİR, eğitimlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak mezun olmaya hak kazanan öğrencilerin önünde kendilerini bekleyen yeni bir gelecek bulunduğunu ve kendilerine mutlu ve başarılı bir hayat dilediğini ifade etti. Mezun öğrencileri, ailesine, milletine, devletine hizmet etmekte yarışan fertler olarak görmekle kendilerinin de mutlu olacağını açıklayan Prof. Dr. TEMİR, ortaya koydukları fedakârlıklar dolayısıyla ailelere teşekkür etti ve "iki yıl önce bize bıraktığınız emanetlerinizi daha iyi bir durumda sizlere teslim ediyoruz." diye konuştu.

Konuşmaların ardından üç dönemlik notlara göre yüksekokul birincisi olan Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı öğrencisi Ümran GÜNEŞ'in adı Yüksekokul mezuniyet kütüğüne çakıldı. Akabinde dereceye giren Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı öğrencisi Ümran GÜNEŞ, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları programı öğrencisi Rojda ÖZTOP ve Yerel Yönetimler programı öğrencisi Fatma ÖLÇÜCÜOĞLU’na plaket, başarı belgesi ve hediyeleri protokol tarafından verildi.

Mezuniyet töreni, mezun adaylarının hep birden kep atmalarıyla son buldu.