Bilim, Kültür-Sanat ve Spor Etkinliklerinin 6. Günü de Tamamlandı

19.4.2018

Üniversitemiz 5. Bilim, Kültür-Sanat ve Spor Etkinlikleri Haftasının 6. günü de kültürel ve sportif etkinliklerle son buldu.

Etkinlik Haftasının altıncı gününde, Üniversitemiz Mühendislik fakültesi Fuaye Alanında Üniversitemiz Genç Kariyerler Topluluğu ve Teknoloji Transfer Ofisi (ADYÜ TTO) tarafından organize edilen ve TÜBİTAK 1503 Proje Pazarları Destekleme Programınca desteklenen 2. ADYÜ İnovatif Proje Pazarı etkinliği düzenlendi.

5. Sağlıklı Yaşam Turnuvası kapsamında ise çalışanlar ve öğrenciler için Futbol Final Müsabakaları yapılırken personel dalında Strateji Daire Başkanlığı, öğrenci dalında ise Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu şampiyonluğu elde etti.

Gün içerisinde Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı öğrencileri tarafından Açık Hava Koro Konseri gerçekleştirildi. Konserde Adıyaman Türküleri ve halk müziğinden örnekler sunuldu.

Akşam ise Bilim ve Sanat Platformu Müzik Atölyesinin Anadolu Rock Konseri dinleyicilerin beğenisine sunuldu. Etkinlikte Sevenler Ağlarmış, Tamirci Çırağı, Dağlar Dağlar, Dönence, Cemalım ve Ağrı Dağı gibi Anadolu Rock şarkılarından seçmeler seslendirildi.

Etkinlik haftasının 6. Günü "Ninemden Masallar" adlı masal gecesi programı ile son buldu. Programda müzik eşliğinde masal anlatıldı.