ADYÜ Kreşin Miniklerinden Yıl Sonu Etkinliği

8.6.2018

Üniversitemiz Kreşinde (ADYÜ Kreş) eğitim gören minik öğrenciler ve öğretmenleri tarafından 2017-2018 yıl sonu etkinlik programı düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, eşleri Nejla GÖNÜLLÜ Hanımefendi, Kreş Müdürü Mehmet SÜZEN, Üniversitemiz çalışanları ile kreş öğrencileri ve velileri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ yaptı.

Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ: "Binaları Değerli Kılan İçindeki İnsanlardır”

Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, Üniversitemiz bünyesinde iki yıl önce kurulan kreşin gerek fiziki yapısı gerekse de eğitimci kadrosuyla tamamlandığını belirttiği konuşmasında "Binalar, içindeki insanlarla değer kazanır. Amacımız yarınlarımız olan çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamaktır. Bunun için uzman kadromuzu kurduk ve çalışmaya başladık. Zaman bizlere tecrübe de kazandırdı. Kreşimize ilgi de her geçen yıl artıyor. Ben buradan emeği geçen tüm kreş çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmanın ardından kreşte yer alan yıldızlar ve afacanlar sınıfları gösteri yaptı. Çeşitli Türkçe ve İngilizce şarkıların yanı sıra minikler çeşitli dans gösterileri de yaptı. Miniklerin beğeni toplayan gösterisi hem eğlendirdi hem duygulandırdı.

Üniversitemiz Devlet Konservatuvarı mezunlarından Müzik Öğretmeni Burak DİDİNBAŞ tarafından Adıyaman yöresine ait türkülerin yer aldığı mini konser ile devam eden programın ardından Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ tarafından solist ve müzisyenlere teşekkür belgesi takdim edildi.