YÖK Onay Verdi Üniversitemize 2 Yeni Uygulama Ve Araştırma Merkezi Kuruluyor

2.6.2017

Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK)’ten gönderilen onay yazısı ile Üniversitemizde iki yeni uygulama ve araştırma merkezi kurulması kararlaştırıldı.

Deney Hayvanları Uygulama Üretim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Kent Kültürü Uygulama ve Araştırma Merkezlerinin kurulması konusundaki onayın ardından çalışmalar hızlı bir şekilde başladı.

Bünyesinde barındırdığı araştırma ve uygulama merkezlerinin yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren üniversitemiz yeni projelere imza atacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ “Önemli bilimsel çalışmalara imza atan üniversitemizde iki yeni uygulama ve araştırma merkezi kurulmasına karar verildi. Onay yazısı YÖK’ten geldi. İnşallah üniversitemize hayırlı olur” dedi.