Üniversitemizde “İnternet ve Özgür Yazılım” Konulu Konferans

19.4.2017

Üniversitemizin kuruluşunun 11. Yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde “İnternet ve Özgür Yazılım” konferansı organize edildi.

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit TEMİR, Prof. Dr. Hasan SOLMAZ, Prof. Dr. Ali AYDIN, Besni Meslek Yüksekokulu Doç. Dr. Müdürü Mücahit ÇELİK, Üniversitemiz idari ve akademik çalışanları ile öğrenciler katıldı.

Konferansa Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa AKGÜL konuşmacı olarak katılırken, internetin dünü ve bugün gelinen noktadan bahsedildi.

Geniş katılımla gerçekleşen konferansın ardından konferansa konuşmacı olarak katılan Doç. Dr. Mustafa AKGÜL’e Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, konferanslarından dolayı teşekkür ederek Adıyaman’ın tarihi ve turistik değerlerinden Cendere Köprüsü’nün maketini hediye etti.